Rețetă – sos de roșii expres Pentru că primăvara gătim mai des diferite mâncăruri cărora le adăugăm mai mult sau mai puțin sos de roșii, dar și pentru că primăvara nu …
Blog
-
-
Cum să prepari o pastă proaspată și gustoasă Pentru producția de pasta proaspată si tipul de aluat dorit avem nevoie de o făină adecvata. Un factor important in producția aluaturilor …
-
Le projet de monter le restaurant Perpetual est né il y a environ 6 ans, à l’initiative de Cezar Predescu, un chef d’origine roumaine. Début 2016, les travaux ont commencé …
-
Stylish Rooftops to Michelin Stars: the best Romantic Restaurants in Rome From the moment you walk in, you can tell Perpetual is different. They even state that in their sub-name, …
-
Progetto: Arch. Silvia Blesi e Arch. Simone Subitoni. Progetto Interior: Archimoon Committente: Cezar Predescu Roma 2018 E’ un locale di atmosfera giocato sui materiali come il legno fossile e le …
-
Perpetual Ristorante is a 750 square meter space of gastronomic multi-purpose venue in Rome. It’s a restaurant, a bistrot, a wine bar, kitchen and experimental food laboratory that are spread …
-
Cesare Predescu è da tanto tempo in Italia e, se non fosse per una leggera inflessione, potremmo anche scambiarlo per un romano doc. C’è lui dietro un progetto molto ambizioso …